Interieuradvies op maat

In samenwerking met een architect heb ik de verbouwing vormgegeven. De uitbouw is ontworpen met het oog op de toekomst, zodat er beneden geslapen kan worden en er sanitaire voorzieningen zijn voorbereid. Hieronder kun je zien hoe de woonkeuken en de zithoek is geworden.

De woonkeuken

De klant had de wens om een warme keuken te realiseren met veel opbergruimte. Het betonlook i.c.m. de mahoniehouten bovenkasten zorgen voor een balans in materiaal en kleur. De aarde tinten geven een sobere maar intieme uitstraling waar je met het hele gezin comfortabel kunt tafelen. De lichtbalk in de keuken is een echte eyecatcher en geeft een exclusief accent die het geheel helemaal af maakt.

De woonkamer

De zithoek heeft een open karakter gekregen doordat de keuken zich niet meer in het midden van het huis bevind. Een mix van nieuwe en bestaande meubelen zijn gecombineerd tot een geheel.

Een plek voor de televisie

De muur van de hal is verlengt en staat parallel met de lange wand waardoor er genoeg lengte is creëert voor een televisiemeubel. De lichte tinten zijn aangebracht in de donkere hoeken waardoor deze minder donker ervaren worden.